Kleur = mooi!

Kapsalon Betty Schuytgraaf maakt gebruik van het kwaliteitsmerk KIS. Een ruime keuze aan kleuren is altijd op voorraad. Mocht u echter speciale wensen hebben, laat het dan even vantevoren weten. 

Highlights & lowlights: creëer diepte in je haar!

Highlights worden gecreëerd door kleine groepjes lokken overal op het hoofd te verhelderen om de indruk te geven van méér diepte in de haarkleur. Lowlights dienen eveneens om de indruk te wekken van bijkomende kleurdiepte, maar gebruiken een kleur die lichtjes donkerder is dan de hoofdkleur van het haar om dit effect te bekomen. 

KIS

Kleur moet goed dekken, een natuurlijke glans hebben, en lang houdbaar zijn. KIS garandeert optimale kleur en haarkwaliteit. Bovendien vormt een uitgebreid kleurenpalet de basis voor hoogwaardige, kleurrijke creativiteit. Met als resultaat: kleur die straalt van binnenuit. 

Kleur voor heren

Het verven van haren is tegenwoordig echt niet alleen meer voor vrouwen. Ook mannen kunnen hun haren laten verven en op die manier er weer jonger uitzien.

Wilt u meer weten over de behandelingen die wij bieden? Ga naar het prijsoverzicht of neem contact op met Kapsalon Betty Schuytgraaf.